استاندار فارس: جامعه به نشاط و آرامش روانی نیاز دارد
استاندار فارس با اشاره به استقبال گسترده مردم از کنسرت همایون شجریان در شیراز، بر ضرورت برگزاری رویدادهای فرهنگی و ایجاد نشاط اجتماعی برای تقویت امید و آرامش روانی جامعه تأکید کرد.
حسینعلی امیری در حاشیه برگزاری این کنسرت اظهار کرد: جامعه و مردم ایران بیش از هر چیز به نشاط، امید و شادابی نیاز دارند.
وی با اشاره به استقبال پرشور حاضران از این رویداد فرهنگی افزود: حضور گسترده مردم و ابراز احساسات آنها نشان میدهد که جامعه تا چه اندازه به برگزاری چنین برنامههایی نیازمند است.
استاندار فارس با اشاره به شرایط ناشی از جنگ و التهابات حاکم بر کشور، ایجاد تنوع در فضای عمومی و فراهم کردن فرصتهایی برای فاصله گرفتن مردم از فضای سنگین جنگ را ضروری دانست.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس در روز شنبه ۱۸ مهر، امیری همچنین به برگزاری رویدادهای فرهنگی و نمایشگاهی در استان اشاره کرد و اکسپو ۱۴۰۵ شیراز را یکی از بسترهای مهم اقتصادی منطقه و کشور دانست.
وی با بیان اینکه فرایند میزبانی این نمایشگاه در فارس و شیراز در حال پیگیری و اجراست، ابراز امیدواری کرد که این رویداد در کنار پویایی فرهنگی، به رونق اقتصادی و افزایش نشاط در استان کمک کند.
Admin 6 




