۲ هزار و ۱۳۹ پروژه در کهگیلویه و بویراحمد به بهرهبرداری رسید
استاندار کهگیلویه و بویراحمد از بهرهبرداری ۲ هزار و ۱۳۹ پروژه با اعتباری بیش از ۲۷.۲ همت در این استان طی دولت چهاردهم خبر داد.
یدالله رحمانی در نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی کشور که به میزبانی یاسوج برگزار شد، گفت: از این تعداد، ۱۶۱ پروژه اقتصادی با اعتبار بیش از ۱۱.۲ همت و هزار و ۹۷۸ پروژه عمرانی با اعتباری حدود ۱۶ همت به بهرهبرداری رسیده است.
وی با اشاره به ظرفیتهای استان در بخشهای مختلف افزود: کهگیلویه و بویراحمد دارای ۲ هزار اثر تاریخی و باستانی است که ۷۸۰ مورد آنها در فهرست آثار ملی ثبت شده و کاروانسرای دهدشت نیز به ثبت جهانی رسیده است.
رحمانی همچنین از فعالیت ۵۶۸ واحد صنعتی و وجود ۹۱ معدن دارای پروانه در استان خبر داد و گفت: ۵۴ معدن فعال هستند و منطقه ویژه اقتصادی گچساران نیز در زمینی به وسعت ۲ هزار هکتار مجوز گرفته است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: ۷۶ پروژه مهم نیمهتمام و در دست اجرا در استان وجود دارد که مجموع سرمایهگذاری مورد نیاز آنها ۱۰۳ همت اعتبار ریالی و بیش از ۸.۵ میلیارد دلار سرمایه ارزی است و برای ۲۱ هزار و ۲۰۱ نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد کرد.
وی با اشاره به ظرفیتهای کشاورزی و شیلات استان نیز گفت: کهگیلویه و بویراحمد با تولید سالانه ۲۹ هزار و ۱۰۰ تن ماهی قزلآلا، سومین استان کشور در تولید شیلات است.
رحمانی در بخش دیگری از سخنان خود، یکی از چالشهای استان را پایین بودن مشارکت اقتصادی عنوان کرد و افزود: سهم بخش کشاورزی در اشتغال استان نیز از ۲۵ درصد در سال ۱۳۹۷ به حدود ۹ تا ۱۲.۶ درصد کاهش یافته است.
وی همچنین از رشد تعداد شرکتهای دانشبنیان استان از ۱۷ به ۳۰ شرکت و افزایش هستههای فناوری از ۱۶۰ به ۳۶۰ هسته در دولت چهاردهم خبر داد.
Admin 6 




